Левски ще бъде домакин на първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу победителя от двойката ФК Сараево – Хибърниънс на 19-и юли на стадион „Георги Аспарухов“.

„Информацията ми е от колегите от Левски, които са получили имейл. Разговарях с г-н Баждеков. Локомотив Пловдив ще домакинства на 17-и юли, а Левски ще играе на 19-и“, коментира административния директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов пред Гонг.

Първата среща ще бъде на стадион „Георги Аспарухов“. Реваншът е седмица по-късно на 26-и юли.

Желанието на Илиан Илиев и треньорското ръководство бе Левски да бъде гост в първия мач, а след това да приеме своя съперник на стадион „Георги Аспарухов“.

По-късно новината бе потвърдена и в официалния сайт на Левски, където се появи следната информация: "Левски ще бъде домакин на първата среща от втория кръг на Лига Европа. Това стана ясно, след като днес УЕФА уведоми клуба, че двубоя на 19 юли ще се играе на стадион „Георги Аспарухов в София, като началния час ще бъде уточнен допълнително. Както вече е известно, Левски ще срещне победителят от сблъсъка ФК Сараево (Босна и Херцеговина) - Хибърниънс (Малта) във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоите са насрочени за 19 и 26 юли. Срещите между ФК Сараево и Хибърниънс пък ще се играят на 5 и 12 юли."