Четирима от футболистите на Левски не са в строя. Причина за това е безпардонно грубата игра на Черно море в шампионатната среща във Варна.

Жоазиньо, Александър Александров, Веселени Минев и Гара Дембеле изобщо не взеха участие в днешното занимание, което Ясен Петров проведе на „Герена”. Карето контузени проведе лека тренировка във фитнеса, а за кратко на терена се появиха Кривия и Гара Дембеле.

Отделно от основната група продължава да работи и получилият контузия преди мача с Гент Владимир Гаджев. На терена не се появи и резервният вратар Кирил Акалски.

Бившият страж на Локомотив Пловдив има травма в областта на глезена, която е получил на занимание с юношите на Левски.

Възстановителна тренировка проведоха игралите за юношите вчера Цветан Димитров, Майкъл Тевия, Калин Щърков, Асен Георгиев и Тодор Чаворски.

Заради почивния ден на „Герена” имаше доста деца, които успяха да си вземат автографи от своите любимци. Естествено огромен интерес предизвика машината за голове Гара Дембеле. Същото важеше и за по-опитните Сашо Александров и Христо Йовов, както и за холандците в „синия” тим. Спортният директор Георги Иванов, както обикновено, бе сред най-желаните за снимка и автограф от малчуганите.