Треньорският щаб на Левски се надява да се появят нови попълнения до двубоя с бразилския Арапонгас. Най-наложително е привличането на централен защитник, като оптималният вариант предвижда взимането на двама играчи за тази позиция, но към този момент изглежда по-логично Левски да се подсили с един бранител.

От Левски не са се отказали да засилят и офанзивната си мощ с взимането на креативен футболист до края на трансферното лято, които да повиши конкуренцията в тима. Със сигурност „сините“ ще редуцират групата си до началото на сезона, тъй като към днешна дата тя е доста раздута. В момента Николай Митов тренира 29 футболисти от които четирима вратари. Сред тях има и доста младоци, които трупат опит и самочувствие.

Факторите в Левски следят доста играчи, но продължават да търсят най-подходящото за селекцията си. До този момент Левски привлече двама нови – Рамон Лопес и Кевин Бру, който се присъедини към отбора вчера. Любопитно е, че двамата бяха уредени в Левски преди назначаването на Наско Сираков.

Преди началото на мачовете в Лига Европа Николай Митов ще има четири приятелски срещи, за да обиграе състав. Първата е срещу бразилците от Арапонгас, които победиха словаците от Сеница с 2:0 в първата си среща от своето турне в Европа. Двубоят между „сините” и бразилците е в събота от 19 часа и ще се играе на базата, която Левски ползва в Линдабрун.