Левски прави всичко възможно да пусне новопостроения си Сектор А в експлоатация за мача с Лудогорец на 23 април. Това разкри изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков. 

Според него, всичко вече зависи от общинските приемателни комисии и ако всичко е наред, "сините" не само ще пуснат сектора за този мач, но и ще има карта за него за последните четири домакински двубоя от този сезон. ясни са и цените - те ще бъдат между 20 и 25 лв. за различните места в сектора. 

"За момента коментирахме като клуб пускането на сектор А в експлоатация. ние правим всичко възможно в рамките до един месец да го пуснем за публика, без да говорим за козирка за момента. ще започнем разяснителна кампания за хората, които си купят за четирите ни мача до края на сезона абонаментни карти." 

"Като се уточни конфигурацията за новия шампионат, ще пуснем и за новия сезон. Тези, които са си взели сега, ще могат да си купят с предимство по-добри места и първи ще си изберат за новия сезон." 

"Цената на билета ще е между 20 и 25 лв. в зависимост от позицията и всеки ще може да прецени сам за себе си какъв билет да си купи. Има условности, които не зависят от нас, а от определени комисии, но сме си поставили като цел за мача с Лудогорец да пуснем сектора", сподели Баждеков.

Той коментира и идеята за новата Висша лига. Според него, създаването ѝ за новия сезон е физически невъзможно. 

"Не съм запознат с изискванията за Висшата лига, затова не мога да се ангажирам с мнение. С какво ще е по-различна от досегашното първенство и какво ще ѝ е по-висшето, освен името. Мисля, че трябва да са ясни критериите и не знам как за толкова кратко време ще могат да се изпълнят всички изисквания за създаването ѝ, най-вече за инфраструктура и база", заяви още Баждеков.