Отборите на Левски и Калиакра Каварна сътвориха истински спектакъл за феновете в морския град. Щабовете на двата тима си спретнаха приятелска среща, която се изигра в три полувремена. Две на терена в местната волейболна зала и едно на маса в култовото заведение „Корнер”.

Левски спечели трудно срещу мотивираната селекция на Цонко Цонев. Мачът приключи при резултат 7:6. Три гола за победителите заби мениджърът Георги Иванов. Гонзо даде десетина пъти повече автографи след двубоя на малки вратички.

Останалите голове за гостите от София бяха дело на Владко Шаламанов, който вкара два пъти, треньорът на вратарите Руслан Михайлов и новото попълнение в щаба - Иво Петров-Пифа.

За любезните домакини изригна президентът на Калиакра - Венцислав Василев, който се направи на Гонзо – игра с номер 9 и вкара три пъти. Два пъти точен за отбора от Каварна бе Красен Гетов, а другото попадение реализира Дучо Дучев.

„Сините” направиха доста експерименти в своя състав. В началото на вратата застана Тони Здравков. В предни играха Руслан Михайлов, Ивайло Петров, Владко Шаламанов-Шави, Георги Иванов-Гонзо, Сашо Касабов, Тодор Иванов /фитнес треньор на шампионите/ и приятната изненада- администраторът Райко Якимон- Тежкия Бижутер. Един от най-големите професионалисти в своя бранш започна в предни позиции, но по-късно намери мястото си в защита. Якимов игра като Юсеф Рабех в ранния период на мароканеца.

След почивката, която дойде при 4:4 в състава на гостите настъпиха промени. От игра излезе Шаламанов, който получи лека травма. Гонзо предпочете да не рискува и да го запази за по-тежки срещи. На вратата застана пресаташето на Левски Сашо Касабов, който получи гръмкия прякор Аватара. В края на мача всички признаха, че изявите са му напомнили на Икер Касияс, въпреки някои проблеми с далечните шутове.

През втората част се изяви и кметът на Каварна Цонко Цонев. Най-големия тценител на рока сред градоначалниците у нас опита да счупи една от гредите със зверски шут. Цонев игра с номера на Дейвид Бекъм- 23.

Феноменален мач изигра вратарят на Калиакра Каварна Добромир Добрев, който извади куп голови положения.

Приятелската атмосфера се пренесе и след мача. Цонко Цонев изпълни облога и покани на бяло вино и хубава морска риба хората от Левски. Гонзо даде дума двата отбора да изиграят и мач реванш през следващата седмица.