На принципа „който бие ще почерпи”, спортно-техническите щабове на Левски и Локо София изиграха мач с много голове и пропуснати дузпи. Сините биха с 6:3 пред собствена публика в лицето на футболистите, които току що бяха свършили тренировка.

Мачът се игра на умалено игрище край хотела на сините и бе в две полувремена от по 20 минути. Локомотивци пристигнаха нахъсани да бият и бяха взели най-доброто, с което разполагат.

Само старши треньора Стефан Грозданов не подкрепи с присъствие неговите колеги, но бе дал ценни съвети на Тони Велков, Митко Васев, Борето Манолков, Чаво Цветков, Иво Тонев и един от шефовете на „Син Сити” Косьо Александров, който обяви умопомрачителна премия за победа на неговия тим.

Левски излезе с високия колкото Миро Иванов масажист Боби, който бе в компанията на Наско Сираков, Станимир Стоилов, Цанко Цветанов, Емил Велев, Саид Ибраимов. Последният предизвика полемика преди мача дали може да играе, след като преди няколко дни игра за първия тим на шампионите.

Именно Саид вкара за 1:0, а Иво Тонев с майсторство изравни за 1:1, след като вкара с пета след пас на Митко Васев. Дончо Донев пропусна дузпа, а и с това възможността Локо да поведе.

Играеше се на принципа „три корнера дузпа” и с удар по въздуха от едната врата да вкараш в другата. Саид вкара за 2:1 след пас на Сираков. Стоилов изпусна дузпа за сините като прати топката в напречната гпеда. До 3:1 се стигна след вкарана от Сираков дузпа.

Васев пропусна да намали като не вкара след дузпа. Последваха нови два гола на Левски. Първо Сираков се озова сам срещу Дончо Донев и не пропусна да оплете мрежичката на малката врата. Стоилов доведе нещата до 5:1 и Локото вкара Манолков да пази, но без право да използва ръце. Емил Велев вкара, но голът му бе отменен, защото е вкаран след последния съдийски сигнал за края на първото полувреме.

Второто полувреме започна с гол на Иво Тонев, след подарък на Стоилов, който подаде на него вместо на Сираков. Саид вкара хеттрик за 6:2, след което Иво Тонев изпусна дузпа. Крайното 6:3 оформи Дончо Донев, който след това също изпусна дузпа.

Двата отбора се поздравиха след края на мача и си уговориха нова среща за вечерта. Този път на маса в някой от ресторантите на Агия Напа. Как е протекъл този двубой не се знае, но със сигурност Чавдар Цветков обеща по-добро представяне, а и че ще подсили техния отбор със Стефан Грозданов...