Треньорският щаб на Левски най-вероятно ще даде почивка на Лусио Вагнер и Игор Томашич за мача с Локомотив Мездра.

„Най-вероятно Томашич, а може би и Лусио Вагнер ще пропуснат мача в Мездра за Купата на България. Казах ви, че имам достатъчен брой качествени защитници, на които мога да разчитам. Все някой трябва да отпадне от групата или да е резерва”, призна треньорът на „сините” Станимир Стоилов.

„Не приемам твърдения, че ще излезем в Мездра с резервите. Ще играят хората, които смятам, че са по-свежи. В крайна сметка всички са футболисти на Левски и трябва да си защитават местата”, отсече специалистът.

Ричард е единственият футболист на „сините”, който все още се възстановява от травма и участието му в двубоя с лидера в Б група е несигурно.

„Винаги е трудно, когато играеш с отбор в подем, който е и водач в своята група. Ако има несериозно отношение ще имаме проблеми, както беше в предишните ни срещи за Купата с Нафтекс, Черноморец и Пирин”, продължи Стоилов.

„Предполагам, че домакините ще предложат добри условия, след като са се запътили да правят сериозен отбор и искат да вървят нагоре”, завърши наставникът на Левски.