Изпълнителният директор на Левски по спортно-техническите въпроси Наско Сираков замина в чужбина по служебни дела, научи Гонг. Наско ще отсъства от България десетина дни. Това означава, че ще пропусне да бъде с отбора във вторник при гостуването на Тампере Юнайтед във втория квалификационен кръг от Шампионската лига.

Според запознати Сираков е спокоен и вярва, че липсата му няма да се отрази по никакъв начин върху отбора и представянето му във Финландия.

Вече месец и половина шефът на „сините” бе неотлъчно до тима на лагерите в Правец и Линдабрун и хареса много играта в контролите. Бледото представяне на Левски срещу Литекс не притесни боса и още след мача той изрази пълната си сигурност за успех срещу Тампере.

Това пътуване в чужбина вади Сираков и от заседанието на Изпълкома на БФС в понеделник, когато ще се избира национален треньор и ще взимат важни решения преди новото първенство.

Самият изпълнителен директор гарантира за Гонг, че ще бъде при отбора на реванша срещу Тампере и за старта на шампионата.