Голмайсторът на А група Базил Де Карвальо най-вероятно ще играе малко минути в контролата на Левски с бразилския Арапонгас, която е днес от 19 часа в Линдабрун. Таранът няма здравословен проблем, но не взе участие в тактическото занимание, което Николай Митов проведе тази сутрин. Специалистът раздели състава си на две групи, а в първата бяха тези, които ще играят титуляри плюс две от по-младите момчета.

Де Карвальо въртеше обиколки с Нуно Пинто, който след това бе привикан от Митов. Най-вероятно Де Карвальо ще играе малко в проверката с бразилците, тъй като треньорът на „сините“ иска да изпробва в проверката с бразилския тим Жоао Силва и младия Тодор Чаворски, който вероятно ще играе през вторите 45 минути на спаринга.

Левски без Генков срещу Арапонгас

източник: Gong.bg

Цветан Генков със сигурност няма да играе в този мач, тъй като е на три тренировки с Левски. Нападателят се присъедини по-късно към състава на Митов, след като скъса контракта си с Висла. Поляците му дължат шест заплати и това е причината за това действие на българския голмайстор.