Шампионите от Левски ще играят в двубоя срещу Черноморец Бс без Ричард Еромоигбе, който вече изигра последния си мач за сините и без Еньо Кръстовчев, на който му предстои да дебютира официално със синия екип.

Ричард вече е играч на Химки, а на освободеното от него място е картотекиран Жоазиньо. Нигериецът ще присъства на ст. „Георги Аспарухов” само като зрител, за да подкрепи вече бившите си съотборници.

Еньо Кръстовчев не се качи на лагер с отбора, след като не бе картотекиран в БФС. Той тренира с отбора, а следобяд направи тренировка във фитнеса на „Герена”.

Левски и Марек договориха футболиста и той ще може да дебютира срещу Вихрен идната седмица, когато ще се състои първия пролетен кръг.

На лагер Станимир Стоилов заведе 19 футболисти. Петков, Миланов, Рабех, Томашич, Жоазиньо, Сърмов, Миро Иванов, Тасевски, Зе Соарес, Карлос и Ники Димитров, който ще са титуляри срещу Черноморец. Останалите са Цецо Димитров, Виктор Генев, Веско Минев, Лусио Вагнер, Даниел Боримиров, Мариян Огнянов, Исмаил Иса и Ели Зизов, който е юноша и няма професионален договор и не заема място на чужденец. Един от тях няма да бъде записан в тимовия лист за мача.

Чужденци в Левски са двамата мароканци Рабех и Бензукан, както и бразилците Зе Соарес, Жеан Карлос и Жоазиньо. С български паспорти са Томашич, Вагнер и Тасевски.

Отложеният двубой между Левски – Черноморец е в неделя от 14 часа на ст. „Георги Аспарухов”.