Футболистите на Левски тренираха с настроение на днешното занимание въпреки отвратителното време. Шампионите проведоха тренировка под ръководството на Ратко Достанич, в която малко участие взе национала Веселин Минев. Той потича 15 минути и се прибра. Явно умората на Минев е голяма и сръбският треньор на шампионите ще трябва да решава дали да използва защитника срещу Берое или да го съхрани за гостуването идния четвъртък в Австрия на Залцбург.

Самият Минев не знаеше дали ще играе или ще почива срещу Берое в неделя и единствено заяви, че се чувства уморен след двата мача с националния тим в Кипър и срещу Грузия.

Елин Топузаков и Дарко Тасевски са сигурните пропускащи мача с Берое, като защитникът дори и не тренира пълноценно с останалите, а си тръгна по-рано. Македонският национал се задържа до края на тренировката, но и той не е готов за пълноценни занимания.

Част от заниманието включваше и игра на джитбол, което доведе и да доброто настроение на футболистите. Най-оспорвано преминаха срещите между бразилците Вагнер, Зе Соарес и Жоазиньо от единия тим и Йовов, Кръстовчев и Бардон за другия тим. Победител не бе излъчен и игрите завършиха 1:1 победи. За сметка на това имаше изпълнения, на които ръкопляскаха и от противниковия отбор. Като отиграването на Бардон с глава, при което отбеляза точка от легнало положение.

В заниманието бяха отиграни и много положения, включително и статични положения пред противниковата врата.

В събота тренировката е от 16,15 часа и ще е закрита. След заниманието се очаква футболистите да присъстват в зала „Универсиада” на баскетболното дерби Левски – Академик.