Част от футболистите на Левски направиха традиционната разходка из Ларнака. Всяка година играчите отиват да се разходят за няколко часа до този кипърски курорт.

Този път автобусът бе полупразен, защото повечето футболисти останаха да почиват в хотела си в Агия Напа. Тези, които ще играят утре срещу дубъла на Динамо Киев останаха в „Енеас”, още повече, че има назначена следобедна тренировка за всички.

Боримиров, Миланов, Томашич, Тасевски, Жоазиньо, Карлос, Минев, Миро Иванов, Сърмов и треньорите „убиха” два часа в Ларнака. Пoвечето посетиха магазините за спортна екипировка, някои си купиха обувки, а другите по-дребни неща, като Жеан Карлос си купи кори. Двамата бразилци разгледаха и пристанището и яхтите, които бяха спрели на него. Те се майтапеха, че Лусио и Зе не са на разходката, защото вече не са бразилци,а „бразилски българи”.

Соарес, след Вагнер разбира се, прихваща най- бързо българския език, а и българските навици. Затова е обявен от Жеан и Жоао, че вече не е техен сънародник. Тези, които останаха и пренебрегнаха шопинг релакса, направиха почивка по стаите си и някои отскочиха и до брега на Средиземно море. Времето вече е много топло и изкара много хора по плажната ивица.