Феновете на Левски призоваха за масова подкрепа от трибуните на баскетболния отбор, който в неделя ще играе с черногорския Будучност в Адриатическата лига. Мачът ще се проведе в зала "Универсиада". Ето какво написаха и привържениците:

"В неделя всички в "Универсиада". Левски София никога не се  предава! Никога! Отборът, който ни донесе най-голямата радост от години насам е  пред закриване. Да, това е тъжната истина за българския спорт."

"Баскетболен Клуб Левски София не може да намери генерален  спонсор за този сезон и въпреки усилията на Тити Папазов,  мисията засега изглежда невъзможна. Какво можем да направим ние?"

"Ние, привържениците на най-обичания отбор, не можем да спасим  финансово БК Левски. Но всички сини сърца имаме един дълг и няма да имаме никакво оправдание ако не изпълним и него!"

"Ние нямаме  право да оставяме този отбор да умре без нашата подкрепа! В неделя вечер БК Левски излиза в поредната си среща в  Адриатическата Лига. Нашата цел трябва да бъде и последната  седалка в зала "Универсиада" да бъде заета!"

"Няма нищо по-ценно от  моралната подкрепа в този момент. Никой спонсор няма да дойде,  когато вижда полупразни зали! Никой от нас няма да може да  заспи, ако отборът се разпадне, неполучил подкрепа в  най-трудните моменти!"

"Защото е лесно да пълним стадионите и  залите, когато сме на върха, но е велико да го правим, когато  сме на дъното! Сигурни сме, че чувството, което ще изпита всеки  един от нас при пълна зала ще бъде неповторимо! Няма място за  извинения! Не и този път!", написаха левскарите във Фейсбук.