Футболистите на Левски Александър Киров и Симеон Иванов се оказаха големи фенове на победителката в Music idol Невена Цонева. Двамата вече са част от мъжкия състав на шампионите, като Симо Иванов дори записа и официален мач със синия екип. Контузия попречи същото да направи и Сашо Киров, който получи от Станимир Стоилов екипа с №9.

Докато шампионите почиват, Симеон Иванов играе за неговия набор 1990 година, то Сашо Киров се подготвя във фитнеса на стадион „Г. Аспарухов”. Там двамата юноши се събраха и след тежка изнурителна тренировка обсъдиха финала на завършилия вчера първи Music idol в България.

Двамата отмаряха като гледаха фотоси и клипове с победителката Невена Цонева от Севлиево. Сашо и Симо са изпращали sms за нея. Много я харесвали и като певица и като момиче. Надяват се да се запознаят с Невена още преди да е станала недостъпна звезда. Сигурни са, че красавицата от Севлиево се интересува от футбол и се надяват да симпатизира на Левски.

Във фитнеса на Герена Симо Иванов, на преден план на снимката, и Александър Киров разгледаха в интернет и личния сайт на Невена Цонева. Двамата обещаха да я поканят и на мач на Левски от евротурнирите.