Да спасиш едно кипърско семейство, като му върнеш семейна ценност. Това направи вторият домакин на Левски Димитър Димитров, на когото всички накратко викат чичо Митко. Той е и отговорник на фитнеса на стадион „Геогри Аспарухов” и непрекъснато е със „сините”, навсякъде.

След всяка тренировка на Левски на лагера в Агия Напа двамата домакини - Божката и чичо Митко събират екипите и ги предават в два куфара на една кипърска жена, която ги кара за пране. Така всеки ден.

След последното занимание на „сините” Тула, така се казва кипърката, връща поредната партида с изпрани екипи. Чичо Митко както винаги галантен се закача с жената и иска да се снима с нея. Тя се съгласи и позира с българина пред входа на хотел Енеас, където двамата се виждат всеки ден.

След като Тула си тръгнала, известният и с прякора Майорката служител на Левски, разтваря единия куфар с прани дрехи и в краката му се изсипва златен пръстен със скъпоценен камък. Чичо Митко в първия момент онемява, но след това се сеща че е виждал бижуто на ръката на Тула.

Кипърката вече е разплакана, че е загубила златния пръстен, не толкова заради парите, които струва, колкото заради скъпия семеен спомен, който символизира. Тя търси навсякъде, но спасението й идва от лагера на Левски. Оттам я търсят с добрата за нея новина, че са намерили бижуто. Така Чичо Митко връща пръстена и освен благодарности от Тула, получава поздравленията на всички в хотел Енеас, които виждат жеста му. Кипърката пък се снима за спомен с човека, който и върна пръстена и й спести семейни драми.