Помощник треньорът на Берое Левон Апкарян заяви, че треньорският щаб на „зелено-белите“ изисква от футболистите себераздаване и победа в домакинството срещу Славия от 14-я кръг на А група.

- Г-н Апкарян, измина първата четвърт от сезона. Берое е в изгодна позиция за атакуване на първата 7-ца. Какъв е вашият коментар?

- Определено има още много мачове и винаги в нашата работа не говорим предварително. Нека накрая да видим какви са сметките и тогава преценим докъде сме стигнали. Но нашите цели винаги са високи.

- Съперникът утре е с нов треньор – Милен Радуканов. В такава ситуация често специалистите твърдят, че отборът се мобилизира. Какво е вашето мнение за ситуацията?

- При тях сигурно ще има промяна, но важното е това, което виждаме през тази седмица – футболистите работят много здраво и мога да ви гарантирам, че в този мач търсим победата от първата до последната минута, изключително с футболни средства. Надявам се, че трябва да победим. Излизаме единствено за трите точки. Това, че Славия има нов треньор сигурно ще има някакъв положителен импулс при тях, но най-важно е как играем ние и върху това ще се концентрираме.

- Какъв двубой очаквате?

- Със Славия двубоите винаги са били интересни. Това е отбор, който заслужава уважение, независимо колко точки има и къде се намира. Най-важно е да използваме тази силна подкрепа, която има винаги на нашия стадион. Да сме едни истински домакини и най-вече с по-добра игра и себераздаване и агресия да се поздравим с победата.

- Отново предстои сгъстен цикъл от мачове. Какво е физическото състояние на футболистите?

- Мисля, че са в много добро кондиционно състояние. Това за нас не е било проблем. С Пламен Липенски и старши треньора умуваме винаги как и кое би било най-добре за отбора. Мисля, че отново ще реагираме по един добър начин.