Бившият капитан и легенда на националния отбор на Англия и Арсенал Тони Адамс сериозно разбуни духовете в лагера на Лудогорец по време на единствената за деня тренировка на шампионите.

Легенда на Англия прикова вниманието на Лудогорец

източник: Gong.bg, Веско Вълчев

Адамс изненадващо се появи на терените, на които се подготвя българския шампион в компанията на целия спортно-технически щаб на азербайджанския тим Габала. Англичанинът просто бе дошъл да направи разпускащо мачле с колегите си. Оказа се, че Адамс е съветник на президента на азерите Телех Хейдеров. Отборът на Габала е съсед на Лудогорец в хотел „Глория Голф“, а треньор им е русната Юри Сьомин.

Легенда на Англия прикова вниманието на Лудогорец

източник: Gong.bg, Веско Вълчев

Тони Адамс веднага прикова вниманието върху себе си с невероятната си осанка. Много бързо легендата на английския футбол предизвика интерес на футболистите на Лудогорец, които използваха свободните минути от тренировката да погледат как Адам борави с топката. 47-годиишният англичанин бе треньор на Габала за един сезон в периода 2010-2011 година, като явно след това е спечелил доверието на президента и е станал негов личен съветник.