Михаил Лазаров ще играе като десен бек за Черно море срещу Калиакра утре в мача от 28-ия кръг на А Група. Високият бранител вече се е подвизавал на този пост при Никола Спасов. Причината Лазаров да играе като десен бранител срещу Калиакра, а и срещу Миньор е наказанието на Сашо Александров за 2 мача.

Толкова ще остане извън игра и централният бранител Александър Александров. На негово място до Танко Дяков в сърцето на отбраната ще действа Росен Колев. Последният вече е възстановен и ще бъде на разположение на Стефан Генов.

Адемар Жуниор също ще стисне зъби и ще трябва да застане на левия бек в отсъствието на Марко Тиаго, който също е аут за 2 мача. Другата алтернатива пред Стефан Генов за този пост, ако Адемар не се възстанови, е юношата Исмет Мурадов. На мястото на поредния наказан - бразилеца Самуел Алмейда Камазола, се очаква треньорът да заложи на Станислав Стоянов, ако е възстановен, за да партнира на Димитър Петков като двойка опорни халфове.

Не изключено отново да се гласува доверие на Румен Николов на дясното крило в отсъствието на Дани Георгиев. На левия фланг ще действа Дончо Атанасов, а зад нападателя Божилов капитанът Георги Илиев. На вратата отново ще застане Илко Пиргов.