„Не знам какво да кажа. Загубихме”, каза защитникът на ЦСКА Куидо Ланзаат след днешния мач реванш с Тулуза (1:1). „Армейците” отпаднаха от турнира за Купата на УЕФА, като изравнителният гол на французите падна в последната минута на допълнителното време.

„Относно ситуацията в последната минута, просто един гол. Всички играхме за отбора, за публиката, за България. Ние грешахме, те грешаха, ние загубихме. Това е просто късмет”, лаконичен бе холандецът.

„Всички футболисти поемаме вината единствено и само върху себе си. Много боли, аз имам вина за гола на Тулуза”, призна си Йордан Тодоров. „Не трябваше да допускам такава грешка при отиграването. Много е тежко, не само за нас, но и за всички, които бяха на стадиона. Не знам какво става. Необяснимо се пречупихме след нашия гол, а Тулуза беше преодолим съперник. Нито един от шефовете на дойде да ни види в съблекалнята – нито Митал, нито Томов”, разкри Данчо Тодоров.

Александър Тунчев също изказа разочарованието си: „Играхме нервно, вината е колективна. Мисля, че имаше нарушение при техния гол”.