Отборите на Пирин Гоце Делчев и Берое не успяха да излъчат победител в двубоя си от 25-ия кръг на А група. Двубоят, който се игра на градския стадион в Гоце Делчев завърши при резултат 0:0, но гостите са тимът, който трябва да съжалява за изпуснатата победа.

Тимът от Стара Загора, който бе без част от титулярите си, пропусна по-чистите голови положения в срещата, а в продължението на мача гредата се оказа верен помощник на домакините.

През първата част дватат има не успяха да се изненадат, като битката се водеше предимно в центъра на терена, където преобладаваха остри сблъсъци. При един от тях. Наставникът на гостите реагира остро, което бе повод за главния рефер Борислав Колев да прати специалиста на трибуните.

Най-интересните ситуации в срещата дойдоха в 5-минутното продължение, в което Берое пропусна два златни шанса. Първо Мартин Райков е оставен абсолютно сам в наказателното поле, той стреля от около седем метра, но вратарят на домакините спаси.

В 95-ата минута Джери Ситое се откъсна абсолютно сам срещу Юсев, прехвърли го с удар от около десетина метра, но топката кацна върху напречната греда и излезе в аут.

Така двата тима поделиха точките, а Берое се смъкна с едно място във временното класиране и вече е девета за сметка на Славия, който победи Миньор с 4:2.