Футболистите на Левски са на път да се окичат с прозвището Късметлийски отбор. От известно време играчите на Стоилов, меко казано, насилват късмета си.

Веднъж стомна за вода – Нафтекс, втори път стомна за вода – Черноморец, на третия път обикновено се чупи, но „сините” пак извадиха луд шанс. Дано на „Герена” да са наясно, че късметът е до време и той сменя притежателя си!

Никой не може да отговори на въпроса, защо Левски играе слабо извън София?! „Сините” се вживяха в престижната роля на аристократи.

Погледнато от спортно-техническата страна, проблемите на Левски са свързани с липсата на голмайстор.

Статистиката сочи, че няма футболист от клуба, който да е мушнал повече от десет гола в шампионата. Отгоре на всичко, „синята” защита не изглежда стабилна. Абе, като цяло Левски е в слаба форма и в дълбока заблуда заради слабата конкуренция / ЦСКА/!

Съставът на Левски започва да изглежда изхабен.

Дошъл е моментът в ролята си да влезе и Тодор Батков. Да, Левски има остра нужда от проветряване. От селекция, от нападатели, които да вкарват голове.

Нов поглед към статистиката – Левски е вкарал един гол в последните 210 минути. Твърде дълго за аристократи, които имат претенциите да са номер едно.

Футболистите на Стоилов трябва да се стегнат на секундата, защото разликата от Локомотив София е само три точки.

В момента Левски е късметлийски отбор! Има ли по- лошо от това? Естествено! На Локомотив София му лепнаха съдийски отбор, а за ЦСКА остана един голям СРАМ!

Всичко това е симптоматично и водещите тимове трябва да предприемат бързо лечение. Иначе идва баш резила – Европейските клубни турнири!