Старши треньорът на Славия Стевица Кузмановски заяви, че щом отборът е победил 14-15 души, значи футболистите му са се справили със всичко.

„Тежък мач, в който трите точки бяха еднакво важни и за двата отбора. Смятам, че нашите футболисти напълно заслужиха победата, тъй като играха концентрирано, организирано. Съжаляваме, че не вкарахме още няколко гола, защото създадохме ситуация за това. Но съм доволен от това, че футболистите демонстрираха храброст и добра тактическа мисъл”, коментира наставникът на „белите”.

„Не мога да спестя и думите за съдийството, което според мен не беше на ниво. В този мач се доказа, че една от главните причини да не върви футбола в България са съдиите. Несправедливо беше изгонен Петър Кюмюрджиев, който взе топката чисто. Изобщо не е търсил контакт с противников играч, а трябваше да напусне терена”, добави специалистът.

„Но след като победихме 14-15 души, значи сме се справили с всичко. Европейските турнири все още не са ни цел и не мислим за тях. Трябва да се концентрираме върху предстоящата среща с Левски. Сега задачата ни е да играем добър футбол и да печелим във всеки мач”, коментира старши треньорът на Славия.

„След като изиграем тази среща, както и с Ботев за купата на страната, ще направим обстоен анализ и ще видим какво ни трябва за пролетта. Тогава ще видим и какви цели ще преследваме”, завърши Стевица Кузмановски.