Наставникът на Славия Стевица Кузмановски похвали отбора на Пирин при днешната победа от 13-я кръг на „белите” над благоевградчани с 1:0.

„Здрав и мъжки мач се получи, не ни беше лесно срещу организиран тим като Пирин-Благоевград. Смятам, че и двата отбора имаха шанс да спечелят. Но успехът на Славия е заслужен, защото след равностойно първо полувреме, второто беше за нас. Бяхме активни, търсехме гола, така се стигна и до дузпата. Искам да поздравя отбора на гостите, който е най-сериозният ни противник, гостувал на Овча купел. Остават ни два важни мача – с Локомотив (София) и с Левски, в които трябва да защитим мястото сред първите 4 и да защитим престижа на клуба.”

Помощник треньора на Пирин Васил Петров коментира след загубата: „Съжаляваме за пропуснатата точка. Не виждахме как домакините ще ни вкарат гол, но се случи заради грешката на вратаря ни, а както се знае – вратарските грешки се виждат най-ясно. Смятам, че можехме и да победим, но съперниците ни излъгаха. Разбрах, че президентът на клуба е останал разочарован от играта, вероятно е очаквал да се представим по-атрактивно, но ние се стремяхме да вземем точки тук.”