"Локомотив (София) направи много добър, направо впечатляващ футбол срещу Левски на стадион Георги Аспарухов. Така че нашето гостуване на стадиона в Надежда ще бъде интересно, защото ще ни покаже докъде сме стигнали, смята треньорът на Монтана Стевица Кузмановски. Новаците в миналия кръг удариха с 2:0 Славия, където пък работеше Кузмановски миналата година.

"Мирослав Петров все още е под въпрос, защото има разтежение отзад на бедрото и не е ясно дали ще играе. Светлан Кондев утре ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс и ще направи снимка. Вече един месец мина, а все още не е възстановен. Венцислав Алдев пък се нуждае от още време, за да излекува ахилеса си, описа здравословните проблеми в отбора си Стевица Кузмановски. Монтана има 7 точки в 5 кръга, но трудните мачове тепърва предстоят.

"Смятам, че с оглед на потенциала, горе-долу отборът се представя добре. Разбира се, искам да достигнем едно добро ниво и мисля, че от първия мач досега имаме прогрес и вървим напред.

Кузмановски допълни, че най-слабо до момента неговите играчи са играли срещу Литекс, когато елементарни индивидуални грешки са станали причина за поражението с 0:3. Това се отнасяло с особена сила за първите два гола. Отделно от това, някои от футболистите никога досега не били играли в "А" група и това също се отразявало.

"Лошото е, че липсват условия за добра работа, но кметът на града се старае да осигури всичко необходимо. Дано сега да се направи още едно игрище, което да бъде готово напролет. Сега като паднаха дъждовете и състоянието на терена беше много лошо”, завърши треньорът на Монтана.