Трансферът на Атанас Курдов е с пъти по-добър от този на Ники Михайлов в Ливърпул, призна финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

„Не мога да кажа точна сума, нито пък процентите, които ще вземем при бъдещ трансфер на Наско Курдов. Сумата е много по-благоприятна от това, което се спряга в медиите”, разкри шефът на „сините”.

Константин Баждеков допълни, че вчера за първи път е разговарял с представители на Байер Леверкузен. „Левски направи пореден добър трансфер. Тази сделка е благоприятна, както за нас, така и за самия футболист. Мисля, че и колегите от Германия са останали доволни”, сподели в специално интервю за Гонг Константин Баждеков.

Левски е постигнал договорка и за получаването на много допълнителни бонуси, след преминаването на Курдов в тима от Бундеслигата. В касата на състава на Тодор Батков, ще постъпят различни финансови средства в зависимост от изиграните мачове от страна на Атанас Курдов. Левски ще спечели и ако нападателят попадне в някоя от националните гарнитури на България, стана ясно след срещата на ръководството на „сините” с главния мениджър на немския клуб Михаел Решке.