Футболистите, които вчера имаха проблеми по време на тренировката на Левски, от днес са на линия. Атанас Курдов е възстановен от мускулната травма на лявото бедро, която се оказва незначителна. Младият централен защитник Деян Иванов също тренира през цялото време с основната група. Боян Йоргачевич вече пребори вируса, който го мъчи от преди мача с Монтана. При това положение Стойчо Стоев не може да разчита единствено на трайно контузения Александър Александров.

На „Герена“ тренираха 22 футболисти. В тази бройка влизат тримата вратари и каращият проби Кадр Амини. Той се бори за договор, след като показа добри резултати на физическите тестове.

Конкуренцията в Левски се повиши значително, защото Бедоя се възстанови от травма на бедрото, а Умар Диаби получи картотека. Така за първи път от началото на сезона Стойчо Стоев има дилеми при определянето на стартовия състав.

Левски гостува на Локомотив Пловдив на 23 август от 20.00 часа. Срещата ще може да проследите в сайта Gong.bg, на Gong Play, в ефира на Diema Sport 2 и на честотите на Дарик радио.