Централният нападател Наско Курдов стартира тренировки в Левски. Той прави пореден опит да сбъднете детската си мечта, а тя е да играе за „сините“. 

„Направих първа тренировка вчера, а всичко това е продиктувано от факта, че Левски няма нападател в момента. На този етап поддържам форма, а след това ще преценим дали да подпиша, ако получа договор. Той ще е абсолютна формалност, защото когато говоря с Левски, няма как да има финансови въпроси. Надявам се, че този път нещата ще се получат. Аз съм оптимист. Първият път не се получи, вторият път също, така че се надявам сега да стане. Тренирам и се влагам до край в тренировките, за да съм в добра форма, а ако Левски ми предложи, сядаме и говорим“, сподели Наско Курдов пред Гонг.

„Сигурен съм, че ако остана ще се представям на ниво и ще вкарвам голове за Левски, защото знам какво е да носиш тази фланелка и да играеш със сърце за този клуб. В момента има доста млади момчета, както се казва, аз отивам към ветераните. Винаги е хубаво да има кадри от школата на Левски. Иначе идват разни чужденци, които си тръгват при първите финансови проблеми. След шест месеца или една година бягат и търсят спасение на друго място“, допълни нападателят.

Атанас Курдов разкри, че е отклонил една оферта от Македония. „Имах предложение от шампиона Вардар, но няма как да стане, защото разликата от Левски до Вардар Скопие е като от небето до земята. Няма как да сменя Левски с някакви македонци. Как да сравняваме публиката на двата отбора? Иначе няма проблем да подпиша. Моят случай изобщо не е като на Божинов със Спортинг, защото той е бил уволнен дисциплинарно, а аз скъсах договора по вина на клуба, защото имаше много причина за това. На 99% печеля това дело, а и няма никакъв проблем да подпиша с Левски, ако се стигне до този вариант“, завърши Курдов пред Гонг.