"За 10 години в професионалния футбол не бях виждал такова нещо, каквото се случи на мача с Нефтохимик", каза футболистът на Берое Пламен Крумов.

На почивката на мача между Берое и Нефтохимик се получи спречкване между играчи на "заралии", а Иван Караджов Елио Мартинс бяха изгонени от рефера.

„От 10 години играя професионален футбол и досега не съм виждал такова нещо, както на мача с Нефтохимик. Беше много неприятна ситуация, в която се замесиха българи и чужденци. Имахме разговор с треньора, в който си казахме, че ще се изяснят кои са виновниците и те ще бъдат наказани. Единственото, в което съм сигурен е, че Иван Караджов няма никаква вина, но той беше изгонен“, коментира Крумов.

„Останахме с осем човека, но бяхме компактни. Можехме дори да вкараме още голове. В Берое има класни чужденци, които показват с играта и отношението към колегите си, че имат място в клуба. Мисля, че този скандал трябва да се забрави възможно най-бързо", каза Крумов.

„Направихме добър колектив в Берое и затова имаме добри резултати. Ръководството е коректно към нас. Щастливи сме, че успяхме да вземем купата на България. Вдигнали сме летвата много високо. Стремим се към добри изяви, не винаги се получава, но ние даваме максимума от себе си", завърши Крумов. /БГНЕС