Сашо Александров-Кривия е на път да се дави, след като загуби от мениджъра Георги Иванов игра на дузпи, състояла се след второто за деня занимание на шампионите в Агия Напа.

Голямата уста на халфа го доведе до това да накара Гонзо да остане с него след тренировката и да играят на дузпи, като единия бие, а другия пази на вратата, като не бяха използвани вратарите.

Докато другите футболисти се изнасяха от терена, Сашо демонстрира самочувствие и се провикна, че ако загуби на дузпи, че ще удави в морето или басейна.

Първи зад топката застана Георги Иванов. Той вкара първите три дузпи и искаше да спре, защото бе убеден, че Сашо не може да му вкара толкова от пет удара. Въпреки това Кривия го накара да му бие още две дузпи. При първата от тях Иванов дори каза в кой ъгъл ще я бие и въпреки това пак вкара. Вкарването и на петата дузпа обезсмисли заставането зад топката на Александров, поне според Гонзо.

Сашо Александров не спря да говори и нареждаше как не е проблем да вкара пет от пет на бившия си съотборник, а сега началник в Левски. С говоренето и биенето на дузпи Кривия приключи още след изпълнението на първия удар. Той прати технично топката в... аут.

Така Гонзо спечели играта без да се налага да показва вратарски умения. Той опрости на Сашо залога в играта, но сигурно си е направил извод дали да даде в мач на Кривия да бие дузпа.

За Сашо Александров остана поуката да не разчита на голямата си уста и да помисли преди да „се дави”.