Спортният директор на Ботев Пловдив Сашо Александров заяви в интервю пред Гонг, че в отбора няма излишна еуфория преди съботното домакинство на ЦСКА. „Работим съвсем нормално, това че играем с един от грандовете, не значи, че мачът е по-особен. Ако спечелим, ще ни дадат три точки, както и във всеки друг. Стараем се да втълпим това в главите на футболистите. Този мач не е по-различен от останалите в първенството“, коментира Александров.

„Казваме на футболистите ни да не четат много какво се пише преди двубоя, но знаем, че това трудно ще се случи. Ще се повторя, но ние се готвим за един нормален мач. Моят баланс срещу тях е положителен, но това е като футболист. Едно е като активен играч, друго е като ръководител. Сега гледам на нещата по друг начин“, продължи Кривия пред Гонг.

„Няма еуфория при нас, работим нормално, работа на треньора е да обясни на футболистите, какво да правят. Вече сме забравили мача с Литекс. Каквото сме празнували, сме го празнували след мача. Нашата работа е да играем добър футбол, мисля че на този етап се получава и задоволяваме нашите фенове“, сподели още бившият полузащитник.

„Бамого е много качествен футболист, но поради една или друга причина, той не е играл в последните години. Ще му трябва време, за да влезе във форма. Знаете, че много трудно такъв футболист би дошъл в България, ако е играл редовно през последните години. Успяхме да го вземем, след като се отвори такава възможност. Трябва му време и то игрово, за да се сработи с момчетата. Ние разчитаме на абсолютно всички футболисти в Ботев“, завърши спортният директор на „канарчетата“ от Пловдив, които към днешна дата са трети в А група.