Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров заяви, че неговият тим има интерес към националния защитник Николай Бодуров.

Благоевградчанинът изпадна в немилост в Литекс и пловдивчани могат да се възползват от ситуацията.

„Чухте и техният президент каза, че във футбола всичко е възможно. Защо и това да не се случи? Бодуров е добър футболист, но засега конкретни преговори не сме водили“, коментира Александров.

Ако успеем нещо да се договорим може и да стане. Ако имаме някакви допирни точки и самият футболист иска да дойде – може да седне да се преговаря”, добави Кривия.

Той бе категоричен, че няма никакви проблеми двамата румънци да заиграят за Ботев, въпреки претенциите на мениджърът на единия от тях: „Факт е, че Куртеан и Лукин са играчи на Ботев. Иначе се изприказваха и изписаха хиляди неща.Имаме документи, че играчите са свободни!”

„След като подписахме с двамата румънци, днес очакваме холандецът Кастилион да се присъедини към нас в Кипър. Дано да няма някакви проблеми около, това което сме се разбрали вече. Във футбола и в трансферите става всичко”, завърши Александър Александров.