Спортният директор на Ботев Пловдив Сашо Александров коментира вчерашните нападки от страна на Черноморец към „канарчетата“, че са преговаряли с Димитър Димитров и Георги Терзиев зад гърба на бургаския тим.

„Ние сме говорили с Херо, но преди време, когато аз не съм бил на този пост. За Терзиев питахме каква му е цената, но нищо повече. Тази цена, която ни обявиха е нереална. Това е, няма нищо друго. Не знам, защо на техния директор Киряков му изникна това. Явно нещата не вървят при тях и се търси някакво отклонение“, коментира Кривия.

Той призна, че при Ботев Пловдив има някакъв спад в играта, но се надява той да е преодолян. „Трябва да сме доволни, защото за кратко време създадохме отбор. Не е реално на този етап да побеждаваме във всяка една среща. Допуснахме нелепа загуба срещу отбора на Берое, но такива неща се случват. В Гоце Делчев пък играхме на ужасен терен. Има малък спад, но се надявам да сме го преминали този момент“, продължи Александров.

„Настроението на Локомотив София не ме вълнува. Важно е ние да имаме такова, ако това е така, не мисля, че ще имаме проблеми“, добави спортният директор на Ботев Пловдив.

„Ако ни се отвори възможност, ще атакуваме местата даващи право за участие в Европа. Имаме още неща, които да се желаят като отработване в нашата игра. Ако има възможност ще атакуваме третото място, защо не и повече“, завърши Кривия пред Гонг.