Португалският нападател на Левски Кристовао Рамос даде пресконференция по повод спечелената от него награда за футболист на месец април. Бившият играч на кипърския Анортозис сподели любопитни неща на брифинга. Предлагаме ви част от неговото изказване пред медиите:

-Знаех, че мачът между Левски и ЦСКА е най-важният в България, но след като взех тези награди, вече напълно осъзнавам за какво става дума.

-Медиите в Кипър твърдят, че Левски може да привлече футболиста на Апоел Никозия – Марсиньо. Имате общ агент, възможна ли е тази сделка?

-Това не е моя работа, не знам дали ще стане, или не. Сигурен съм, че той е един много добър футболист. Всички гледахме мачовете на Апоел в Шампионската лига. Той е добър футболист и ако пристигне при нас, ще е добре дошъл. Той е много добър играч.

-Ще успее ли Левски да влезе в Европа и кой ще стане шампион?

-Колкото до шампиона, ако той не е Левски, не ми пука, кой ще стане шампион! Нашата позиция в първенството не зависи само от нас. Трябва да спечелим нашите последни два мача, а Черноморец трябва да допусне грешки. Ние трябва да си вземем и двата мача.