Тази сутрин футболистите на Черноморец проведоха поредна тренировка на лагера в Анталия. Следобед те ще направят и пълно възстановяване в спа центъра на хотел Сенсимар.

Утре играчите ще имат почивен ден, в който по желание могат да отидат до Анталия или да останат в хотела. Тренировките ще продължат във вторник, а за сряда е предвидена последната контролна среща от лагера срещу австрийския Вакер Тирол.

Красимир Балъков отчете, че до момента подготовката на тима върви със заплануваните темпове. Футболистите чувстват умора, но според мениджъра това е съвсем нормално. Нещо повече, според него те са превъзмогнали сериозните натоварвания и са изиграли последната контролна среща с волеви усилия, като са заличили пасива от два гола преднина за швейцарския Винтертур.

Всички футболисти в лагера на Черноморец са здрави, като само Ектор Гонсалес тренира все още по индивидуална програма. Според лекарския щаб на тима обаче от понеделник той започва по-сериозни натоварвания, след като до момента тренираше само във фитнес залата на хотела.

Друг футболист, който тренираше в последните два дни на облекчен режим, Йохен Зайц от днес тренира наравно с останалите си съотборници, след като пропусна вчерашната контролна среща. И той няма здравословни проблеми и след почивката ще тренира заедно с отбора.