Президент на Черно море Красен Кралев бе гост днес в Дискусионен клуб Футбол.бг. Босът на „моряците” бе категоричен, че иска от своя отбор да завърши на пето място в настоящия сезон: „Битката за петото място ще продължи до последния кръг. Освен Черно море и Славия, включвам в нея и Локо Пд, като ние ще направим всичко възможно да завършим на петото място. Плюсът на този шампионат е, че ще има интрига до последно.”

Според Кралев проблемите на Черно море идват от слабите изяви в домакинските мачове. ”Амбицията на Черно море е да показва добър футбол, но за съжаление до момента редуваме силни и слаби игри. Трябва да отстраним грешките у дома, именно те са основната причина да се отдалечим от първите четири отбора.”

За разлика от Локомотив София, Черно море смята да залага на българските съдии до края на годината. „Нямаме намерение да каним чужди рефери за този сезон. Глобално проблемът не е на Боре Александров или Боби Михайлов, това е резултат от години на несериозно отношение към работата на българските съдии. Трябва да има толерантност от двете страни и нещата може да се оправят,” завърши Кралев.

Черно море посреща Марек в четвъртък на стадион „Тича” във Варна.