Крайните фенове на Локомотив, членуващи в трите водещи фракции “Лаута Хуулс”, “Гот мит унс” и “Наполетани”, се връщат в агитката на отбора и ще подновят своята подкрепа още в предстоящия двубой срещу Видима-Раковски.

Днес запалянковците се срещнаха с ръководството на клуба предвождано от собственичката Галя Топалова. На срещата присъстваха още Христо Бонев и генералният секретар на клуба Атанас Узунов.

Феновете си бяха дали срок, в който да преценят дали одобряват политиката на ръководството и са останали доволни от факта, че това, което е било обещано от собственичката Галя Топалова, е било изпълнено.

Най-коментираната тема на срещата бе концесията на стадиона в квартал “Лаута”.

“Имаме уверение от общината, че най-късно в началото на 2008 година въпросът за концесията ще бъде внесен за обсъждане в общинския съвет”, заяви генералният секретар на Локомотив Атанас Узунов.

В същото време стана ясно, че Локомотив ще продължи да играе официалните си мачове с екипи на италианската фирма “Леджеа”. Ръководството на клуба имаше намерение да разтрогне договора, но италианците твърдо са отказали подобен вариант.

“Контрактът изтича след 3 години и ще продължим да го спазваме, защото в противен случай трябва да платим огромна неустойка”, каза Атанас Узунов.