Голямата надежда на Левски Божидар Краев, който на 18 години може да се похвали с 12 гола за „сините“, участва в дискусионно студио. Той коментира за какво мечтае в момента.

„Мечтата ми е да бъда лидер на Левски. Искам, когато феновете са притеснени и имат нужда от някой на терена, това да бъда аз. За младите футболисти е много важно да уцелят момента, в който излизат в чужбина. Понякога е твърде рано, а друг път е вече късно. Мисля, че Антонио Вутов избърза и направи грешка“, започна Краев, който стана Играч на мача Левски - Монтана в традиционната анкета на Gong.bg.

„През този сезон всички футболисти на Левски се стараят при играта в защита. Мисля, че през миналия сезон не беше същото. В клубния си отбор играя на крилото, а в националния – селекционерът ме пуска зад нападателя. И на двете места се чувствам добре. Не ми тежи, че играя много мачове, сега е времето да го правя. За един млад играч е изключително важно да бъде професионалист и да възстановява добре тялото си. На този етап оставам в Левски“, отсече талантът.

„Мисля, че пробите в Манчестър Сити и Ювентус имаха ключова роля за моето развитие“, добави още Краев.

Припомняме, че в предстоящия 6-и кръг на А група Левски гостува на Локомотив Пловдив. Срещата ще може да проследите в сайта Gong.bg, на Gong Play, в ефира на Diema Sport 2 и на честотите на Дарик радио.