Лидерът в А група Лудогорец и преследвачът Левски ще имат коварни гостувания в съботния ден.

В 14 часа "сините" ще се изправят на "Лаута" срещу Локомотив Пловдив, а мачът можете да наблюдавате по Diema Sport и онлайн на Gong Play. В Gong.bg ще следим мача минута по минута, а срещата можете да слушате и по Дарик радио.

Двубоят ще бъде по-специален за новия старши треньор на Локо Илиан Илиев, който се изправя срещу бившия си отбор и постави ясна цел - трите точки. Добрата новина за Илиев е завръщането на Мартин Камбуров. От групата отпаднаха контузеният Гай Мансур и защитникът Николай Димитров.

В групата на Левски се завръща Веселин Минев, а Стойчо Стоев заяви на журналистите преди мача да не бързат да го уволняват. „Локомотив Пловдив има достатъчно опитни състезатели, които могат да затруднят даден противник. С Илиан Илиев се опитват да показват нова визия и ново лице. Един сериозен съперник“, коментира Стоев.

В 16.30 часа в Благоевград Пирин приема шампиона Лудогорец и ще опита да поднесе изненада, взимайки поне точка от разградчани.

Този мач ще можете да проследите в ефира на Diema Sport, както и на нашата платформа Gong Play. За вас ще го следим минута по минута на Gong.bg, а ще можете да го слушате и на честотите на Дарик радио

В състава на Наджи Шенсой големият проблем е отсъствието на Александър Башлиев, а под въпрос до последно ще бъде и Мартин Тошев.

„Излизаме за победа, но съвсем честно признавам, че и точка срещу Лудогорец ще бъде успех. Познаваме добре съперника", заяви Наджи Шенсой.

В лагера на Лудогорец наказан е Вандерсон, а с контузии са Мисиджан и Сисиньо.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS