Кирил Котев ще попадне в разширения състав на Локомотив Пд за последния мач от първенството срещу Локо Сф. Защитникът е с травма в глезена, но е настоял пред треньорското ръководство да бъде включен в групата за двубоя в неделя. Въпреки това, Христо Бонев няма да включи Котев в титулярния състав. Според наставникът на „смърфовете”, бранителят ще се появи на терена за няколко минути само в краен случай.

Зума няма да може да разчита на крайните защитници Георги Мечечиев и Ангел Йошев, за които сезонът вече приключи. Лекарският щаб на отбора е преценил, че двамата няма да могат да се възстановят за мача и твърдо отпадат от групата. Новината за отсъствието на Мечечиев и Йошев не притеснява особено Бонев, който не заложи на двамата и в предишния двубой срещу Славия.

При това положение, може да се каже, че Йошев е изиграл последния си мач с „черно-бялата” фланелка, тъй като левият бек е пред завръщане в родния си ЦСКА.

Всички останали футболисти на Локо Пд са здрави и тренират здраво за последния мач за сезона, като всяка спечелена от точка от него им гарантира участие в елита и през следващия сезон.