Една тренировка на стадион "Младост" проведоха днес футболистите на Черно море. В нея участваха всички налични играчи, включително и капитанът на тима Кирил Котев, съобщава сайтът на клуба.

Той не е напълно възстановен от травмата, която го измъчва напоследък, но ще помогне на своите съотборници в мача срещу ЦСКА в събота на стадион "Българска армия". Срещу бившия си клуб той ще излезе със счупен нос. 

За петък сутринта е предвидено още едно занимание на "моряците" във Варна. Малко след това групата играчи на наставника Никола Спасов заминава за столицата, като двубоят е в събота в късния следобед.

Срещата с "червените" от 19-ия кръг на А група ще бъде излъчвана директно по Нова Телевизия от 16:00 часа, в ефира на Дарик радио, с картина в нашата платформа Gong Play, както и минута по минута в рубриката ни Директно.

Срещата ще бъде свирена от Никола Попов. Помощници на главния съдия ще бъдат Николай Ангелов и Валентин Добрев. За четвърти арбитър е назначен Георги Дойнов. Събитията зад двете врати ще следят Стефан Апостолов и Драган Стойков. Съдийски наблюдател на дербито е Иван Бодурков.