Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви в интервю за Гонг, че е възможно „армейците” да имат по-добър състав от миналогодишния, въпреки финансовата криза в отбора. Костадинов допълни, че „червените” ще се борят за шампионската титла.

„Изпълнили сме и последните условия, лицензът е окончателен”, успокои феновете на ЦСКА Костадинов”, който разясни и какво значи „под условие” в получения лиценз за А група.

„Това под условие е една минимална сума, която трябва да платим. Мисля, че на 3 месеца ще трябва да предаваме отчет за баланса на ЦСКА”.

Футболисти на ЦСКА ще получат своите възнаграждения до началото на другата седмица, а Костадинов предвижда разговори с тях по време на лагера в Холандия.

„Разговори винаги ще има, най-важното е футболистите да се подготвят спокойно. Бъдещето им е сигурно”.

„Ще продадем най-скъпоплатените футболисти и то не на всяка цена. Трябва да намалим бюджета, защото няма да играем в Европа. За пълна разпродажба не може да става дума”.

„Целите на ЦСКА винаги са едни и същи, винаги да побеждава, независимо от играчите, с които разполага”.

Според Костадинов новият собственик на ЦСКА ще бъде известен до един месец.

„Има един, двама футболисти, които до дни ще бъдат привлечени. Това е нещо нормално, след като продаваш да привлечеш някой друг”.

Босът на „червените” разясни и ситуацията, около Пламен Крумов: „Имах разговори с Пламен Крумов, чакаме отговор от Нафтекс. В момента нещата са в застой”.

„До няколко дни ще бъде трансфериран Куидо Ланзаат. Всички, които са продадени, са били в трансферната листа”.

Относно лагера в Холандия Костадинов заяви: „Тази седмица ще се изясни всичко. Работим и в тази насока, доста трудно е, но най-важното е нашите футболисти да се подготвят на ниво, за да спечелим шампионската титла”.

„Нашите съперници ще бъдат изненадани, защото може би ще направим по-добър отбор от миналата година”, завърши оптимистично шефът на „армейците”.