Членът на Управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов сподели, че той и отборът са респекирани от Пирин. „Армейците” гостуват на лидера във временното класиране утре от 16 часа в мач от петия кръг на А футболна група.

„Наистина Пирин направи много добър старт. Този отбор не е за подценяване. Ние отиваме в Благоевград и ще направим всичко възможно, ще играем за победа. Аз изпитвам респект пред всички отбори, срещу които играем. Във футбола ако не си респектиран от противника, това може да ти изиграе лоша шега. Първото място на съперника в класирането е допълнителен стимул за нас, защото ако ги бием, ние ще отидем на върха”, обясни „червеният” бос.

Костадинов каза, че не се притеснява от група игра срещу ЦСКА. „Ние трябва да направим така, че двубоят и резултатът да бъдат добри за нас”, категоричен бе шефът на „армейците”.

Според него „червените” са готови да изиграят поредицата тежки мачове, която им предстои. ЦСКА гостува утре на лидера в А група, в четвъртък – на Тулуза в мач от първия кръг на УЕФА, а в шестия кръг на българското първенство приема Локомотив София. „Всеки футболист чака сериозните мачове. Затова сме ЦСКА, всеки, който иска да играе тук, трябва да може да изиграе и поредица тежки двубои. Играем винаги за победата, така че никога не отписваме нищо. Не мога да мисля за отпадане, въпреки че във футбола всичко става. Трябва да сме на 100% концентрирани за всяка една от предстоящите срещи.

Костадинов смята, че се е шумяло прекалено много около случая с Хосе Гарсес. „Тази история много се раздуха. Има ли провинение, има и наказание. Животът обаче продължава. Той се извини на треньорското ръководство и спортно-техническия щаб. Искам това да бъде за обица на всички, които играят професионален футбол. Несъвместимо е да си професионален футболист и да правиш всички други работи”, заяви шефът на ЦСКА.