Членът на управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че в момента се водят преговори със седем футболисти, като в най-скоро време ще бъдат привлечени двама от тях.

„Ще се разделим с един или двама футболисти до края на седмицата” – каза Костадинов - „Преговаря се със седем футболисти, като до една или две седмици ще подпишем с двама от тях. Получихме съгласие от Ибрахима Гай, но досега не сме водили разговори с Цървена звезда. Днес ще получим отговор от Рома за Уахаб, като по всяка вероятност той ще се присъедини към ЦСКА по време на подготовката.”

„Янчев и Бадема може да се върнат на Армията, като тази седмица почваме преговори с Янчев, а при Бадема е малко по-сложно, но ако той си оправи нещата със сегашния клуб също ще разчитаме на него”, добави още Костадинов.

Запитан за евентуалното привличане на Каплани от Карлсруе и на Фол от Рандерс „екзекутора на петлите” отговори, че не са получили съгласие от Каплани да играе в ЦСКА, а исканата трансферната сума за Фол е била „просто ненормална”.