„Преговаряме с няколко много добри и известни играчи в момента. Наблюдавали сме ги, затова преговаряме с тях. За да дойде нов играч в ЦСКА той трябва да отговаря на нивото не само на клуба, а и на амбициите му в европейските клубни турнири. Затова няма да купуваме в никакъв случай футболисти само на база техните визитки” – това каза членът на Управителния съвет на „червените” Емил Костадинов, след като изгледа на живо днешната тренировка на ЦСКА на базата в Панчарево.

„До 15-20 дена селекцията ще бъде ясна. От това от къде взимаме футболисти, ще се определи и бюджета за летните трансфери. Самият бюджет не е самоцел. На този етап няма конкретни оферти към наши футболисти от чуждестранни тимове”.

На въпрос дали ЦСКА ще поиска чужд рефер за последния си мач в първенството срещу Беласица в Петрич, Емил Костадинов отговори, че това надали ще стане, тъй като нямало голям смисъл. Въпреки това, шефът на „армейците” изрази увереност, че ЦСКА все още е в играта за титлата.

По случая „Караджинов” Костадинов каза: „Недопустимо е да се говорят подобни неща. Доволен съм, че играчът на Локомотив Сф получи своето заслужено наказание за това”.

Чуйте цялото интервю на Емил Костадинов.