„Ако все пак в крайна сметка се стигне до назначаването на Станимир Стоилов начело на националният тим, а паралелно с това да води и Левски, то ЦСКА категорично ще бъде против подобно съвместяване” – това заяви членът на управата на ЦСКА Емил Костадинов.

Костадинов потвърди още за Гонг, че Янчев всеки момент ще подпише с „армейците”, а вече е факт преминаването на Кевин Амунике в тима. Ръководствата на ЦСКА и Витория Сетубал са стигнали късно снощи до успешен край на преговорите.

„До седмица-две ще привлечем още един или двама играчи освен Янчев и Амунике. Все още варианти за ЦСКА са нападателите Мартин Камбуров и Георги Чиликов. Това е нормално, след като освободихме няколко настоящи играчи от състава. Между селекционния комитет и мен, както и Стойчо Младенов няма никакъв конфликт. Това по-скоро си го измисляте вие – журналистите. Няма проблем, комитетът има спомагателна функция4 – каза още Емил Костадинов.

Шефът на „червените” заяви, че на лагера в Холандия през втората половина на юли, ЦСКА ще играе поне две контроли с достатъчно силни съперници. Сред спряганите отбори е шампиона на Холандия ПСВ Айндховен.