Членът на управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че до края на месеца в отбора ще има нови попълнения. „Няма да разчитаме на Трика и по-добре да не влиза в нашите планове. Той не се представи добре и това е основната причина да не разчитаме на него. Ще си изчистим всички задължения към всеки футболист, който напусне ЦСКА. По-добрите игри бяха повече от лошите”, каза специално за Гонг Костадинов.

„Някои футболисти не издържаха на напрежението, но през новия сезон ще привлечем футболисти, които ще защитават докрай цветовете на ЦСКА. Един отбор се гради дълго и след привличането на набелязаните играчи ще тръгнем нагоре. Такъв слаб сезон не сме имали от доста години. ЦСКА го очаква добро бъдеще”, добави един от шефовете на „армейците”.

„Ако има чужденец в отбора, той трябва да е по-добър от другите. Не може той да стои на резервната скамейка. Да вече сме говорили с 3-4 футболисти и до края на месеца ЦСКА ще има нови попълнения. Явно играчите имат пари, а на някои толкова са им възможностите. От една тренировка не може да се каже нищо. Сенегалците ще постоят 10 дни и ще решим какво ще правим”, завърши Костадинов