„Досадно ми е преди всеки сезон да се напада клуба в медийното пространство. Има забавяне на плащанията, но всички договори се изпълняват стриктно. ЦСКА е дразнител за някой журналисти, които нападат постоянно клуба и се опитват да ни скарат със Стойчо Младенов”, сподели изпълнителният директор на „червените” Емил Костадинов. Той призна, че дори в отбор като Порто, се е случвало да не взима заплата по три месеца, но това не е било проблем, изнасян по медиите.

„Пак повтарям, наистина има забавяне. Клубът няма проблеми във финансово отношение и мисля, че в следващите пет месеца няма да има. Бюджетът за цялата година е ясен и на този етап няма никакви проблеми. Като клуб ЦСКА има съдебни спорове с Пламен Марков и нищо повече. Ще бъде жалко, ако това рефлектира върху повиквателните”, добави Костадинов.

„ Ние трябва да разберем, че сме в България и 10-15 дни не е забавяне. Ако даден играч мисли, че няма да тренира заради пари не е познал и няма да говори добре за него. Всичко това, което казва Градев не е вярно. Не смятам да му отговарям, защото този човек не си заслужава. Той е несъстоятелен и на мен не ми приляга да отговарям на някакъв анонимник”, завърши Емил Костадинов.