Старши треньорът на Видима Раковски Костадин Ангелов заяви след влизането на тима в А група, че неговата цел е отборът да играе по-добър футбол през следващия сезон.

Тимът от Севлиево се класира за елита, след драматична победа над Нафтекс с 1:0. В срещата-бараж в Стара Загора в 109-та минута след автогол на Георги Караканов момчетата на Костадин Ангелов спечелиха право да се състезават в А група.

„Да наистина измъчена победа, но не и незаслужено влизане в А група. Направихме три принудителни смени и още двама контузени се наложи да играят през второто полувреме, което ни се отрази”, каза щастливият наставник след края на мача.

„Те имаха по-голямо самочувствие, опитахме и се получи. Трудното никога не свършва. Нашата цел е отборът да играе по-добре, не бива да се улисваме, че влизаме в А група, напротив - трябва да се работи още повече, за да може тимът да стане по-добър, защото съм уверен, че имаме място в елита”, добави Ангелов.

„Ще запазим целия отбор плюс няколко нови имена. На 25-ти започваме подготовка за следващия сезон”, добави старши треньорът на новия член на А група Видима Раковски.