Атакуващият полузащитник на Черно море Косьо Мирчев е под въпрос за първия мач от ІІ-ия кръг от турнира Интертото срещу Македония Гьорче Петров. Халфът страда от лека форма на грип и почти сигурно ще отпадне от групата за двубоя.

В нея обаче със сигурност ще попаднат тримата нови бразилци - халфът Джалма Енрике да Силва, нападателят Фабиньо Агиар Лаурентино, защитникът Жовалдир Перейра Переш, както и португалският халф Рикардо Андре.

Утре “моряците” тренират двуразово, а в четвъртък ще направят само една тренировка на стадион “Тича” и в 12 часа потеглят за София.

В петък сутринта възпитаниците на Никола Спасов ще заминат за Скопие, където се очаква да пристигнат около обяд. За 18,30 часа българско време имат предвидена тренировка на стадиона в Скопие.

Междувременно стана ясно, че членовете на фенклуба на Черно море, които имат клубни карти ще могат да влизат безплатно на стадиона в бургаския квартал “Лазур” за мача реванш срещу македонците. Ръководството на Черно море ще организира за целта и екскурзия за привържениците на клуба до Бургас в деня на мача.