Футболист от Република Корея ще пристигне до няколко дни на проби в Черноморец (Бургас), обявиха от клуба. Това е Ли Сан Юн, който за последно е играл за Бейра Мар (Португалия).

Роденият през 1985-а година футболист се подвизава като офанзивен полузащитник. Португалският авантюрист Марио Фернандеш, който досега е играл в отбора на Рондон от втора венецуелска дивизия, също се очаква на проби. 22-годишният централен нападател е продукт на школата на Бенфика и e играл във втория състав на лисабонския гранд.

Още един централен нападател трябва да дойде на проби, 22-годишният Саньон от Буркина Фасо. Момчето е играло за последно в трета дивизия на Франция, където е пристигнал през 2004-а година. Тази вечер в Бургас пристига и юношеският национал на Румъния Овидиу Никулеску. 19-годишният Никулеску играе като атакуващ полузащитник, има мачове за националния отбор на страната си в тази възрастова група, а досега е носил екипа на втородивизионния Минерул (Лупени).

Днес играчите получиха почивка от треньора Димитър Димитров-Херо, а от утре в подготовката се включва и капитанът Пламен Крумов. Голмайсторът на Черноморец до момента се лекуваше от грип и се възстановяваше от операция на менискуса.